About us


Naše reference

Eurosjaj d.o.o.


Krasi nas
Vrhunski kvalitet i performanse

Standardi
ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 i IATF 16949

Priznanja
Firma godine 2016. godine

Naše
Usluge

Osnovna djelatnost je proizvodnja i plasman hemikalija za galvanotehniku, industrijskih odmašćivača, usluge površinske zaštite i dr.


Cink-Nikl


Cink-nikl je metoda površinske zaštite metala koja je razvijena kao zamjena metalnoj prevlaci kadmijem, koja je neprihvatljiva iz razloga zaštite okoliša.

Cinčanje


Eurosjaj d.o.o. posjeduje pet galvanskih linija za cinčanje. Od toga tri galvanske linije sa vješačima i dvije galvanske linije sa bubnjevima.

Bakarisanje


Proces bakarisanja može biti koroziona zaštita (10-20 µm) sa organskim pasivantima za bakar, kao i podloga za nanošenje dekorativnog nikla i kroma.

Niklovanje


Vršimo usluge galvanske zaštite polusjajnog i sjajnog niklovanja/niklanja.Proces niklovanja može biti zaštita od korozije ili podloga za dekorativno kromiranje.

Dekorativno kromiranje


Proces dekorativnog kromiranja/hromiranja nanosimo na prevlake sjajnog nikla u debljinama 0,3-0,5 µm što proizvodima daje karakterističan plavičasti sjaj kroma.

Tvrdo kromiranje


U poređenju sa dekorativnim kromom, tehničko tvrdo kromiranje daje pozicijama, koje se koriste u raznim granama industrije, visoku otpornost na habanje kao i korozionu zaštitu.

Aktualno


Mogućnost pokretanja novih linija, po zahtjevima kupca, u vrlo kratkom vremenskom periodu