Uspješno završeni "DANI OTVORENIH VRATA" u firmi Surtec-Eurosjaj.d.o.o.

Uspješno završeni "DANI OTVORENIH VRATA" u firmi Surtec-Eurosjaj.d.o.o.


Prijem za posjetitelje tokom manifestacije upriličen je uz piće dobrodošlice i organizovani obilazak svih proizvodnih pogona. Posjetitelji su također imali priliku posjetiti i Titov bunker "ARK" uz vodstvo profesionalnog vodiča.

Osim postojećih saradnika i kupaca naše kompanije, posjetili su nas mnogobrojni prijatelji, predstavnici Privredne Komore FBIH, predstavnici relevantnih ministarstava, obrazovne ustanove (Fakultet Hemije i učenici Srednje škole iz Konjica), predstavnici medija i mnogi drugi. 

Mnogobrojni posjetitelji su imali priliku upoznati se svim tehnologijama površinske zaštite, posjetiti sve proizvodne pogone, ali i upoznati se i družiti sa našim uposlenicima. U poslijepodnevnim satima tokom manifestacije u restoranu naše kompanije upriličen je zabavni program za druženje uz pratnju tamburaša iz Konjica i Tuzle.

Ovaj period smo iskoristili i da upoznamo naše kupce iz regije, posebno iz Hrvatske i Srbije, s obzirom da je u Zagrebu naša kompanija već aktivna i funkcioniše pod imenom "Eurosjaj Zagreb", dok će u Srbiji funkcionisati pod imenom "Eurosjaj Čačak".

"Dani otvorenih vrata" 2018. će definitivno da postanu tradicija naše firme s obzirom na jako veliku posjećenost i uspješnu realizaciju.

Očekujemo i vaš dolazak sljedeće godine. 

Share on Twitter

Povezani sadržaj

Komentari (0)