KLUBER

KLUBER

Eurosjaj je autorizovani predstavnik za distribuciju i prodaju brenda Klüber koji nudi podmaze visokih preformansi. Klüber proizvodi su namjenjeni za primjenu u svim oblastima industrije gdje specijalni zahtjevi trebaju specijalna rješenja, a ona se nalaze u podmazima visokih performansi.

Naša paleta proizvoda obuhvata sve vrste podmaza kao što su : ulja, masti, paste, podmazni lakovi, voskovi i sredstva za antikorozionu zaštitu za OEM i potrošače, a dostupna su širom svjeta. Mnogi od naših podmaza su specijalno razvijeni za određene industrijske namjene: npr. za prehrambenu i farmaceutsku industriju jedan široki spektar H1 podmaza ili za automobilsku industriju. Klüber podmazi su certificirani prema ISO 16949 i ISO 14001.

U svakoj industrijskoj grani, svi proizvođači i operateri  žele da njihova oprema radi pouzdano i efikasno u svom životnom vijeku pa čak i duže. Ispravno odabrani lubrikanti doprinose potencijalnom smanjenju troškova energije, rezervnih dijelova i ljudskog rada dok se povećava produktivnost. Mnoge kompanije iz raznih grana industrije koriste Klüber Lubrication profesionalni servis koji im omogućava da njihovi lubrikanti donesu korist kroz povećanje vrijednosti i optimalna rješenja u skladu sa njihovim potrebama.

Ukoliko imate dodatna pitanja ili trebate informacij o Kluber proizvodima kontatrirajte nas na email info@eurosjaj.ba

Klüber Efficiency Support  uključuje:

 • KlüberEnergy: Servis za optimiranje energetske efikasnosti
 • KlüberMaintain: Efikasnost održavanja
 • KlüberMonitor: Preporučena optimizacija procesa u cilju povećanja produktivnosti
 • KlüberRenew: Produženje roka trajanja komponenti.

 

DOWNLOAD: http://www.klueber.com/ba/en/profilepage

Share on Twitter

Povezani sadržaj

OKS

Eurosjaj je autorizovani predstavnik za distribuciju i prodaju Njemačkog brenda OKS koji predstavlja sinonim za visoko-kvalitetne proizvode koji se ko...

Komentari (22)

 1. QOvK

  AEtN

 1. QOvK

  AEtN

 1. QOvK

  AEtN.)),"),'.,

 1. QOvK

  AEtN'sQSiaV<'">LNZawk

Pročitaj sve komentare